Controle

Maas theater en dans & 155 (eenvijfvijf)

Theater, Dans

Verrotte knieën, lege zakken, vage vrienden, ouder worden, dwingende algoritmes. Proberen we de controle terug te pakken of laten we het van ons afglijden? De mannen van 155, een breakdance collectief van een club vrienden, staan voor de keuze: grip op het leven krijgen of vrije jongens blijven? In 'Controle' dealen ze met een bewegende vloer met het gevoel niet ‘in control’ te zijn. Ze geven daarbij antwoord op de vragen: wie wil je zijn en hoe wil je in de wereld staan? 'Controle' brengt een dikke medley van breakdance, fysieke komedie, live muziek, film en bizarre humor.

Aanbieder

Het Nationale Theater
Korte Voorhout 3
2511 CW Den Haag

Neem contact op met
Tim Lafeber
088 - 356 53 38
timlafeber@hnt.nl
www.hnt.nl/educatie

Beschikbaar

17-11-2022 tot 18-11-2022

Lesmateriaal:
Durf jij de controle los te laten? In de betaalde workshop balanceren we op het randje van controle en chaos. We onderzoeken de balans van ons lijf, gedachten en onze plek in de wereld en deze vondsten om te zetten naar (on)gecontroleerde moves.
Onderwijs:
Geschikt voor Voortgezet Toon groepen
Praktijkonderwijs Niet geschikt voor PrO 1 Geschikt voor PrO 2 Geschikt voor PrO 3 Vmbo Niet geschikt voor VMBO 1 Geschikt voor VMBO 2 Geschikt voor VMBO 3 Havo Niet geschikt voor HAVO 1 Geschikt voor HAVO 2 Geschikt voor HAVO 3 Vwo Niet geschikt voor VWO 1 Geschikt voor VWO 2 Geschikt voor VWO 3
Geschikt voor Speciaal
Prikkelniveau:
Gemiddeld

Maatwerk mogelijk:
Ja
Ook avondvoorstelling:
Ja
Prijs:
€11,50 p/lln
Capaciteit:
250
Ringleiding aanwezig:
Nee
Rolstoel­toegankelijk:
Ja
Tijdsduur:
70 minuten