Dido en Aïsha

RAAF

Theater, Muziek

Heb jij ooit je plek in de klas moeten veroveren? Dido en Aïsha weten er alles van. Zij zitten bij elkaar in de brugklas en daar moet iedereen vechten om een plek. Worden ze vrienden of vijanden van elkaar? Een muzikaal avontuur over jaloezie en vriendschap, over sterke en slimme vrouwen, maar zeker ook geschikt voor jongens. Gebaseerd op de Griekse mythe 'Dido en Aeneas' en op de wiskundige en filosofe Hypatia. Zij gaf les in Alexandrië (Egypte) op de school van Plato. RAAF brengt haar verhaal samen met het tragische liefdesverhaal van Dido en Aeneas en steken zo deze mythische verhalen in een eigentijds jasje.

Aanbieder

Theater & Filmhuis Dakota
Zuidlarenstraat 57
2545VP Den Haag

Neem contact op met
Ellen Daniels
070 - 360 02 52
ellen@theaterdakota.nl
www.theaterdakota.nl

Beschikbaar

01-10-2022 tot 31-10-2022

Lesmateriaal:
Twee weken voor de voorstelling ontvang je van Theater en Filmhuis Dakota informatie & beschikbaar educatiemateriaal ter voorbereiding op je bezoek.
Onderwijs:
Geschikt voor Voortgezet Toon groepen
Praktijkonderwijs Niet geschikt voor PrO 1 Niet geschikt voor PrO 2 Geschikt voor PrO 3 Vmbo Geschikt voor VMBO 1 Geschikt voor VMBO 2 Geschikt voor VMBO 3 Havo Geschikt voor HAVO 1 Geschikt voor HAVO 2 Niet geschikt voor HAVO 3 Vwo Geschikt voor VWO 1 Geschikt voor VWO 2 Niet geschikt voor VWO 3
Niet geschikt voor Speciaal
Ook avondvoorstelling:
Nee
Prijs:
€11,50 p/lln
Capaciteit:
180
Ringleiding aanwezig:
Ja
Rolstoel­toegankelijk:
Ja
Tijdsduur:
55 minuten