Een Romeo & Julia (theater)

Lonneke van Leth Dans

Dans, Theater

Het onverwoestbare verhaal van Romeo & Julia en moderne dans komen in deze voorstelling samen om leerlingen bewust te maken van zichzelf, hun omgeving en de huidige vluchtelingenproblematiek. Deze indrukwekkende voorstelling met treffende teksten en beeldspraak is geïnspireerd op de gelijknamige klassieker van Shakespeare en laat de vertwijfeling en grenzeloze liefde zien tussen twee mensen uit verschillende werelden. Deze voorstelling won de Niekie van den Bergprijs vanwege de onderscheidende artistiek-inhoudelijke kwaliteit en de goede aansluiting bij de doelgroep 12-18 jaar.

Accepteer marketing-cookies om deze video te bekijken.

Aanbieder

Lonneke van Leth Dans
Binckhorstlaan 36 (M6.01)
2516 BE Den Haag

Neem contact op met
Diane van 't Veen
06 - 28 35 23 09
zakelijk@lonnekevanleth.nl
www.lonnekevanleth.nl

Beschikbaar

01-10-2022 tot 31-07-2023

Lesmateriaal:
Lesbrief en nagesprek zijn standaard. Wij bieden aanvullende lessen waarin dansers vertellen over het beroep danser, de voorstelling of de ontwikkeling van de dans. Of boek een actieve workshop over emoties!
Onderwijs:
Geschikt voor Voortgezet Toon groepen
Praktijkonderwijs Niet geschikt voor PrO 1 Niet geschikt voor PrO 2 Geschikt voor PrO 3 Vmbo Niet geschikt voor VMBO 1 Niet geschikt voor VMBO 2 Geschikt voor VMBO 3 Havo Niet geschikt voor HAVO 1 Geschikt voor HAVO 2 Geschikt voor HAVO 3 Vwo Niet geschikt voor VWO 1 Geschikt voor VWO 2 Geschikt voor VWO 3
Niet geschikt voor Speciaal
Ook avondvoorstelling:
Nee
Prijs:
€10,00 p/lln
Capaciteit:
350
Tijdsduur:
50 minuten