End Of The World

Girls in Woods

Theater, Muziek

‘End of the world’ is het waargebeurde verhaal van de Haagse performer Lilo (22). Zij is verbannen uit een streng religieuze gemeenschap omdat het haar niet lukte zich aan de regels te houden. Niemand uit de gemeenschap mag nog een woord met haar wisselen. Samen met twee acteurs/muzikanten geeft ze haar publiek een zeldzaam inkijkje in de wereld van een jong meisje dat opgroeit in een streng religieuze gemeenschap. Deze voorstelling nodigt jongeren uit stil te staan bij hun eigen relatie tot thema’s als vrijheid & identiteit. Girls in Woods biedt voorafgaand aan de voorstelling een lesbrief aan en een podcast in de thematiek, die kan dienen als educatief materiaal. Na de voorstelling is een nagesprek met Lilo en Girls in Woods mogelijk.

Aanbieder

Theater & Filmhuis Dakota
Zuidlarenstraat 57
2545VP Den Haag

Neem contact op met
Ellen Daniels
070 - 360 02 52
ellen@theaterdakota.nl
www.theaterdakota.nl

Beschikbaar

14-10-2022 tot 16-11-2022

Lesmateriaal:
Girls in Woods biedt voorafgaand aan de voorstelling een lesbrief aan en een podcast in de thematiek, die kan dienen als educatief materiaal. Na de voorstelling is een nagesprek met Lilo en Girls in Woods mogelijk.
Onderwijs:
Geschikt voor Voortgezet Toon groepen
Praktijkonderwijs Niet geschikt voor PrO 1 Niet geschikt voor PrO 2 Niet geschikt voor PrO 3 Vmbo Niet geschikt voor VMBO 1 Geschikt voor VMBO 2 Geschikt voor VMBO 3 Havo Niet geschikt voor HAVO 1 Geschikt voor HAVO 2 Geschikt voor HAVO 3 Vwo Niet geschikt voor VWO 1 Geschikt voor VWO 2 Geschikt voor VWO 3
Niet geschikt voor Speciaal
Ook avondvoorstelling:
Nee
Prijs:
€10,50 p/lln
Capaciteit:
180
Ringleiding aanwezig:
Ja
Rolstoel­toegankelijk:
Ja
Tijdsduur:
60 minuten