End Of The World

Girls in Woods

Theater, Muziek

'End of the world' is het waargebeurde verhaal van de getalenteerde, Haagse Lilo (22). Zij is verbannen uit de streng religieuze gemeenschap omdat het haar niet lukte zich aan de regels te houden. Niemand uit de gemeenschap mag nog een woord met haar wisselen. Samen met muzikanten en acteurs Scott Beekhuizen en Anne Hofman neemt ze haar publiek mee en geeft ze op spannende wijze d.m.v. muziek, beeld en vertelling een zeldzaam inkijkje in de wereld van een jong meisje dat opgroeit in een streng religieuze gemeenschap. Deze voorstelling nodigt jongeren uit stil te staan bij hun eigen relatie tot thema’s als vrijheid & identiteit.

Aanbieder

De Nieuwe Regentes
Weimarstraat 63
2562 GR Den Haag

Neem contact op met
Joanne Mellink
070 - 211 99 88
educatie@denieuweregentes.nl
www.denieuweregentes.nl

Beschikbaar

01-10-2022 tot 30-11-2022

Lesmateriaal:
Girls in Woods biedt voorafgaand aan de voorstelling een lesbrief aan en een podcast in de thematiek, die kan dienen als educatief materiaal. Na de voorstelling is een nagesprek met Lilo en Girls in Woods mogelijk.
Onderwijs:
Geschikt voor Voortgezet Toon groepen
Praktijkonderwijs Niet geschikt voor PrO 1 Niet geschikt voor PrO 2 Niet geschikt voor PrO 3 Vmbo Niet geschikt voor VMBO 1 Geschikt voor VMBO 2 Geschikt voor VMBO 3 Havo Niet geschikt voor HAVO 1 Geschikt voor HAVO 2 Geschikt voor HAVO 3 Vwo Niet geschikt voor VWO 1 Geschikt voor VWO 2 Geschikt voor VWO 3
Niet geschikt voor Speciaal
Ook avondvoorstelling:
Ja
Prijs:
€10,50 p/lln
Capaciteit:
200
Ringleiding aanwezig:
Nee
Rolstoel­toegankelijk:
Ja
Tijdsduur:
60 minuten