Look at them (not me)

Girls in Woods

Theater

Lina heeft een missie. Er zijn naaktfoto’s van haar online gedeeld en ze is vastberaden wraak te nemen. In ‘Look at them (not me)’ neemt Lina je mee op haar missie. Wie hebben dit gedaan? En waarom behandelt iedereen Lina als dader, terwijl zij niets verkeerd heeft gedaan, toch? Lina maakt haar publiek medestander in een spannende, emotionele whodunnit waarin ze probeert eigenaar van haar verhaal te worden en zo belangrijke vragen opwerpt over online shaming, slachtoffer en daderschap. De leerlingen volgen één actrice in de eigen school, ondersteund door een soundscape op koptelefoons.

Aanbieder

De Nieuwe Regentes
Weimarstraat 63
2562 GR Den Haag

Neem contact op met
Joanne Mellink
070 - 211 99 88
educatie@denieuweregentes.nl
www.denieuweregentes.nl

Beschikbaar

01-02-2023 tot 30-04-2023

Lesmateriaal:
Bij de voorstelling biedt Girls in Woods een lesbrief met richtlijnen voor een nagesprek aan en een podcast als educatief materiaal. Daarnaast is er de mogelijkheid tot een workshop vooraf met Girls in Woods in de klas.
Onderwijs:
Geschikt voor Voortgezet Toon groepen
Praktijkonderwijs Niet geschikt voor PrO 1 Niet geschikt voor PrO 2 Niet geschikt voor PrO 3 Vmbo Geschikt voor VMBO 1 Geschikt voor VMBO 2 Geschikt voor VMBO 3 Havo Geschikt voor HAVO 1 Geschikt voor HAVO 2 Geschikt voor HAVO 3 Vwo Geschikt voor VWO 1 Geschikt voor VWO 2 Geschikt voor VWO 3
Niet geschikt voor Speciaal
Ook avondvoorstelling:
Nee
Prijs:
€850 p/act
Capaciteit:
30
Tijdsduur:
50 minuten
Benodigd speeloppervlak
(L x B x H):
0 x 0 x 0
Verduistering:
Niet nodig
Opbouwtijd:
40 minuten
Minimum aantal leerlingen:
30