LoveXL

Maas theater en dans

Theater, Interdisciplinair

Hoe ingewikkeld kan het zijn als je alles voor de eerste keer moet uitvinden. Je wilt stoer doen, heel ervaren overkomen, terwijl je gewoon niks of bijna niks weet. Je kunt niets anders dan in het diepe springen, durven en je kwetsbaar opstellen. Maar ja, als niemand dat doet, waarom zou jij dan de eerste zijn? En trouwens, in je fantasie is alles toch veel leuker en lekkerder dan in het echt. Een voorstelling over seks in de ruimste zin van het woord. Hoor je erbij door 'het‘ te doen? Doe je alsof je op meisjes valt, terwijl je meer naar jongens kijkt? Ben je bang voor de eerste keer? LoveXL biedt herkenning en vergezichten.

Aanbieder

Het Nationale Theater
Korte Voorhout 3
2511 CW Den Haag

Neem contact op met
Tim Lafeber
088 - 356 53 38
timlafeber@hnt.nl
www.hnt.nl/educatie

Beschikbaar

18-04-2023 tot 19-04-2023

Lesmateriaal:
Op aanvraag geven twee docenten een workshop die elk vanuit een eigen discipline de thema’s uit de voorstelling belichten. We dagen leerlingen uit om zelf na te denken, hun verbeelding te gebruiken en zichzelf op nieuwe manieren uit te drukken.
Onderwijs:
Geschikt voor Voortgezet Toon groepen
Praktijkonderwijs Niet geschikt voor PrO 1 Niet geschikt voor PrO 2 Geschikt voor PrO 3 Vmbo Niet geschikt voor VMBO 1 Niet geschikt voor VMBO 2 Geschikt voor VMBO 3 Havo Niet geschikt voor HAVO 1 Niet geschikt voor HAVO 2 Geschikt voor HAVO 3 Vwo Niet geschikt voor VWO 1 Niet geschikt voor VWO 2 Geschikt voor VWO 3
Geschikt voor Speciaal
Prikkelniveau:
Gemiddeld

Maatwerk mogelijk:
Ja
Ook avondvoorstelling:
Ja
Prijs:
€11,50 p/lln
Capaciteit:
250
Ringleiding aanwezig:
Nee
Rolstoel­toegankelijk:
Ja
Tijdsduur:
75 minuten