Maak je eigen emoji

Beeldende kunst, Mediacultuur

Nu we allemaal communiceren via telefoons en computers, zijn emoji’s een belangrijk onderdeel van de digitale schrijftaal geworden. In deze workshop gaan we het hebben over een eigen handschrift. Dit doen we in de bibliotheek van de voormalige Amerikaanse ambassade. In deze ruimte wordt de verschijningsvorm van taal onderzocht van vroeger en nu. Samen kijken we naar de pictogrammen en tekens, en praten we over de taal in de toekomst. Hoe gaat die eruit zien? En we gaan onderzoeken of we nieuwe emoji’s kunnen bedenken waarmee je jouw gevoel of boodschap kan overbrengen. Ben je er klaar voor om jouw eigen emoji’s te testen?

Aanbieder

West Den Haag
Lange Voorhout 102
2514 EJ Den Haag

Neem contact op met
Melissa Cruz Garcia
070 - 392 53 59 | 06 - 85 08 40 90
educatie@westdenhaag.nl
www.westdenhaag.nl

Beschikbaar

14-09-2022 tot 14-06-2023

Lesmateriaal:
De les bestaat uit een actieve rondleiding met klemborden en een workshop. Je kunt het lesmateriaal downloaden op http://www.westdenhaag.nl/nl/educatie.
Bekijk lesmateriaal
Onderwijs:
Geschikt voor Voortgezet Toon groepen
Praktijkonderwijs Geschikt voor PrO 1 Geschikt voor PrO 2 Geschikt voor PrO 3 Vmbo Geschikt voor VMBO 1 Geschikt voor VMBO 2 Geschikt voor VMBO 3 Havo Geschikt voor HAVO 1 Geschikt voor HAVO 2 Geschikt voor HAVO 3 Vwo Geschikt voor VWO 1 Geschikt voor VWO 2 Geschikt voor VWO 3
Geschikt voor Speciaal
Prikkelniveau:
Gemiddeld

Maatwerk mogelijk:
Ja
Ook avondvoorstelling:
Nee
Prijs:
€4 p/lln
Capaciteit:
30
Ringleiding aanwezig:
Nee
Rolstoel­toegankelijk:
Ja
Tijdsduur:
75 minuten