Orde & Chaos, een andere kijk op Escher

Interdisciplinair, Beeldende kunst

Een stil museum waar de kunst wacht op publiek. Dan ineens muziek, een stem uit het niets. Het is de start van een theatrale ervaring in het museum. Escher in Het Paleis is het toneel waarop leerlingen door middel van de prenten van Escher over zichzelf leren en nieuwe handvatten krijgt om zelf vorm te geven aan hun leven. Een ervaring die veel verder gaat dan kunstkennis en -geschiedenis, en waarbij je zelf aan zet komt. Deze unieke, interdisciplinaire kunstervaring waarin theater en beeldende kunst samenkomen, is een samenwerking tussen Escher in Het Paleis en Het Nationale Theater.

Accepteer marketing-cookies om deze video te bekijken.

Aanbieder

Escher in Het Paleis
Lange Voorhout 74
2514 EH Den Haag

Neem contact op met
Monique Veldhoven
070 - 427 77 30
mveldhoven@escherinhetpaleis.nl
www.escherinhetpaleis.nl

Beschikbaar

09-11-2022 tot 10-02-2023

Lesmateriaal:
Voorbereidend lesmateriaal is te downloaden op www.escherinhetpaleis.nl/educatie/voortgezet-onderwijs/ Theatrale rondleiding.
Onderwijs:
Geschikt voor Voortgezet Toon groepen
Praktijkonderwijs Niet geschikt voor PrO 1 Niet geschikt voor PrO 2 Niet geschikt voor PrO 3 Vmbo Geschikt voor VMBO 1 Geschikt voor VMBO 2 Geschikt voor VMBO 3 Havo Geschikt voor HAVO 1 Geschikt voor HAVO 2 Geschikt voor HAVO 3 Vwo Geschikt voor VWO 1 Geschikt voor VWO 2 Geschikt voor VWO 3
Niet geschikt voor Speciaal
Ook avondvoorstelling:
Nee
Prijs:
€12,50 p/lln
Capaciteit:
30
Ringleiding aanwezig:
Nee
Rolstoel­toegankelijk:
Ja
Tijdsduur:
110 minuten