Zoet Water

Rabarber

Theater

Wie in een game een leven verliest, mag het spel gewoon opnieuw beginnen. Bij Monopoly mag je soms terug naar Start, en als het even meezit nóg een Kanskaart pakken. Wat zou het fijn zijn als je ook in het echte leven alles nog eens over zou kunnen doen! Brigitte krijgt de kans om al haar domme fouten recht te zetten, om opnieuw te beginnen als het tegenvalt en al haar tegenslagen nét voor te zijn! Wat een geluk! Of...? 'Zoet Water' is een grappige, licht filosofische jongerenvoorstelling over het belang van falen en het omgaan met teleurstelling. De voorstelling speelt op 14 februari 2023.

Aanbieder

Rabarber
Bilderdijkstraat 35
2513 CM Den Haag

Neem contact op met
Sascha van Veen
070 - 345 09 96
sascha@rabarber.net
www.rabarber.net

Beschikbaar

16-01-2023 tot 17-02-2023

Lesmateriaal:
Bij de voorstelling krijg je lesmateriaal: een prezi en de begeleidende docentenhandleiding. Dit lesmateriaal sluit nauw aan op het leergebied kunstzinnige oriëntatie.
Bekijk lesmateriaal
Onderwijs:
Geschikt voor Voortgezet Toon groepen
Praktijkonderwijs Geschikt voor PrO 1 Niet geschikt voor PrO 2 Niet geschikt voor PrO 3 Vmbo Geschikt voor VMBO 1 Niet geschikt voor VMBO 2 Niet geschikt voor VMBO 3 Havo Geschikt voor HAVO 1 Niet geschikt voor HAVO 2 Niet geschikt voor HAVO 3 Vwo Geschikt voor VWO 1 Niet geschikt voor VWO 2 Niet geschikt voor VWO 3
Niet geschikt voor Speciaal
Ook avondvoorstelling:
Ja
Prijs:
€9,50 p/lln
Capaciteit:
110
Ringleiding aanwezig:
Nee
Rolstoel­toegankelijk:
Ja
Tijdsduur:
50 minuten