Blackbox

Theatergroep Drang

Theater, Interdisciplinair

De voorstelling Blackbox gaat over puberperikelen en wereldproblematiek in deze huidige verwarrende tijden.

Waren jongeren al onzeker over relaties, uiterlijk en seksualiteit, nu moeten zij zich ook nog verhouden tot die onzekere wereld met grote problemen als natuurrampen, virussen, klimaatverandering en oorlogen. 

Hoe te dealen met die nieuwe vreemde wereld? En wat is nu het meest besmettelijk waar je als jongere aan bloot wordt gesteld. Groepsdruk? Soa? Vooroordelen? Pesten? Sexting, social media?

 

Blackbox is een actualisering van de voorstelling Besmet

Accepteer marketing-cookies om deze video te bekijken.

Aanbieder

Theatergroep Drang
Schelpkade 45
2514KB Den Haag

Neem contact op met
Sigrid Cleij
0703464645
info@drang.nl
www.drang.nl

Beschikbaar

21-08-2023 tot 19-07-2024

Lesmateriaal:
Bij elke voorstelling wordt een interactieve, digitale lesbrief aangeboden met materiaal dat in de lessen kan worden gebruikt als voorbereiding op het zien van de voorstelling en/of als verdieping achteraf. In de workshops na de voorstelling, die worden geleid door de acteurs, ontstaat een sfeer van kwetsbaarheid en openhartigheid. Waar het eerst gaat over het karakter en de ontwikkeling van de personages, komen al snel de eigen voorkeuren en ervaringen van de jongeren bovendrijven.
Bekijk lesmateriaal
Onderwijs:
Geschikt voor Voortgezet Toon groepen
Praktijkonderwijs Niet geschikt voor PrO 1 Geschikt voor PrO 2 Geschikt voor PrO 3 Vmbo Niet geschikt voor VMBO 1 Geschikt voor VMBO 2 Geschikt voor VMBO 3 Havo Niet geschikt voor HAVO 1 Geschikt voor HAVO 2 Geschikt voor HAVO 3 Vwo Niet geschikt voor VWO 1 Geschikt voor VWO 2 Geschikt voor VWO 3
Niet geschikt voor Speciaal
Ook avondvoorstelling:
Nee
Prijs:
€613 p/act
Capaciteit:
90
Tijdsduur:
100 minuten
Naam en adres:
nader te bepalen
Ringleiding aanwezig:
Nee
Rolstoel­toegankelijk:
Nee
Extra informatie:
Het betreft een actualisering van een bestaande voorstelling. Deze voorstelling is alleen te boeken bij een afname van minimaal 4 voorstellingen.