Let’s talk about sex

HNTjong

Muziek, Theater

Oprecht, schaamteloos muziektheater over seks en intimiteit. Met de opzwepende beats van livemuziek. Dit theaterconcert voor jongvolwassenen is een unieke mix van acts, songs, close harmony en spoken poetry. Naast geweldige muziek zit de voorstelling bomvol tips & tricks over wat je allemaal kunt meemaken op het gebied van seks. In bed of ergens anders, fysiek én emotioneel, alleen of samen, van one-night-stand tot vaste relatie. Met de look-and-feel van een zinderend popconcert acteren en zingen vijf spelers samen met de Haagse Electropopband Prins S. en De Geit. De band maakt een mix van opzwepende dansbeats en Nederlandse spoken poetry.

Accepteer marketing-cookies om deze video te bekijken.

Aanbieder

Het Nationale Theater
Korte Voorhout 3
2511 CW Den Haag

Neem contact op met
Frauke van Opstal
0883565317
fraukevanopstal@hnt.nl
www.hnt.nl/educatie

Beschikbaar

06-10-2023 tot 15-12-2023

Lesmateriaal:
Onze gedachten en verlangens zijn grenzeloos. Hoe vang je dit in woorden zodat de ander jou begrijpt? In de gratis workshop ‘Let’s talk about …desire’ zoeken we naar een gezamenlijk vocabulaire. Na de voorstelling is er een nagesprek in de zaal.
Onderwijs:
Geschikt voor Voortgezet Toon groepen
Praktijkonderwijs Geschikt voor PrO 1 Geschikt voor PrO 2 Geschikt voor PrO 3 Vmbo Geschikt voor VMBO 1 Geschikt voor VMBO 2 Geschikt voor VMBO 3 Havo Geschikt voor HAVO 1 Geschikt voor HAVO 2 Geschikt voor HAVO 3 Vwo Geschikt voor VWO 1 Geschikt voor VWO 2 Geschikt voor VWO 3
Geschikt voor Speciaal
Prikkelniveau:
Gemiddeld

Maatwerk mogelijk:
Ja
Ook avondvoorstelling:
Ja
Prijs:
€13,00 p/lln
Capaciteit:
350
Ringleiding aanwezig:
Ja
Rolstoel­toegankelijk:
Ja
Tijdsduur:
105 minuten