No man's land

Girls in Woods

Theater

Drie jonge vrouwen komen elke nacht samen op het dak van een torenhoog flatgebouw. Ze fantaseren samen een wild bos waarin ze ontsnappen aan de dagelijkse realiteit van prestatiedruk, schoonheidsidealen en ouders. Ze jagen, klimmen, schreeuwen, dansen en zijn radicaal eerlijk. Ze zoeken steeds verder de grenzen van de ontsnapping op. Kunnen ze nog terug? Een spectaculaire, beeldende trip in een urban jungle. Met drie waarachtige jonge personages en één centrale vraag: Kan je ooit echt ontsnappen? No man’s land opent het gesprek over eenzaamheid, prestatiedruk en het belang van verbondenheid.

Aanbieder

Het Nationale Theater
Korte Voorhout 3
2511 CW Den Haag

Neem contact op met
Frauke van Opstal
0883565317
fraukevanopstal@hnt.nl
www.hnt.nl/educatie

Beschikbaar

27-09-2023 tot 28-09-2023

Lesmateriaal:
Aan de hand van een gratis lesbrief kan een gesprek over mentaal welzijn worden gevoerd. Ook is er een podcast van 3 afleveringen met interviews met jongeren over ‘ontsnappen uit de realiteit’.
Onderwijs:
Geschikt voor Voortgezet Toon groepen
Praktijkonderwijs Niet geschikt voor PrO 1 Geschikt voor PrO 2 Geschikt voor PrO 3 Vmbo Niet geschikt voor VMBO 1 Geschikt voor VMBO 2 Geschikt voor VMBO 3 Havo Niet geschikt voor HAVO 1 Geschikt voor HAVO 2 Geschikt voor HAVO 3 Vwo Niet geschikt voor VWO 1 Geschikt voor VWO 2 Geschikt voor VWO 3
Niet geschikt voor Speciaal
Ook avondvoorstelling:
Ja
Prijs:
€11,50 p/lln
Capaciteit:
80
Ringleiding aanwezig:
Nee
Rolstoel­toegankelijk:
Ja
Tijdsduur:
70 minuten