Pech

George en Eran Producties

Theater

Waarom heeft de een méér kansen dan de ander? En waarom hebben sommige mensen altijd pech en anderen niet? Pech is een muzikale magisch-realistische voorstelling over het heft in eigen handen nemen en het gevecht met een oneerlijk systeem. In een fantasierijke wereld wordt de vinger op de zere plek gelegd van kansenongelijkheid, armoede en een kloof die steeds maar groter wordt. De voorstelling is mede gebaseerd op filosofische gesprekken die zijn gevoerd met kinderen op basis- en middelbare scholen rondom het thema pech en armoede. Ook zijn er gesprekken gevoerd met volwassenen en kinderen die de dupe zijn van de toeslagen-affaire.

Aanbieder

Theater & Filmhuis Dakota
Zuidlarenstraat 57
2545VP Den Haag

Neem contact op met
Ellen Daniels
0703600252
ellen@theaterdakota.nl
www.theaterdakota.nl

Beschikbaar

29-01-2024 tot 30-01-2024

Lesmateriaal:
Het educatietraject bestaat uit filosofische gesprekken in de klas rond het thema ‘pech en armoede’. Op aanvraag kan er een speelse workshop georganiseerd worden om kinderen te leren hoe je met geld kunt omgaan.
Onderwijs:
Geschikt voor Voortgezet Toon groepen
Praktijkonderwijs Niet geschikt voor PrO 1 Geschikt voor PrO 2 Geschikt voor PrO 3 Vmbo Geschikt voor VMBO 1 Geschikt voor VMBO 2 Geschikt voor VMBO 3 Havo Geschikt voor HAVO 1 Geschikt voor HAVO 2 Niet geschikt voor HAVO 3 Vwo Geschikt voor VWO 1 Niet geschikt voor VWO 2 Niet geschikt voor VWO 3
Niet geschikt voor Speciaal
Ook avondvoorstelling:
Nee
Prijs:
€11,50 p/lln
Capaciteit:
172
Ringleiding aanwezig:
Ja
Rolstoel­toegankelijk:
Ja
Tijdsduur:
75 minuten