Sorry... (theater)

Lonneke van Leth Dans en Percossa

Dans, Muziek

Deze voorstelling brengt de harde realiteit van onze moderne en egocentrische samenleving aan het licht. Een samenleving waarin individuen vaak hun eigen belangen boven die van anderen stellen. De voorstelling is een commentaar op de impact van ons handelen op degenen om ons heen én een herinnering dat we ernaar moeten streven vriendelijker en attenter voor elkaar te zijn. De ober in het restaurant beleeft de slechtste dag van zijn leven en worstelt met zijn asociale koks, onverwachte gebeurtenissen en de veeleisende gasten in het restaurant. 

Sorry… werpt een luchtige en humoristische blik op de diepere betekenis achter het woord 'sorry' en ‘je verontschuldigen’. Soms is alleen sorry zeggen simpelweg niet genoeg om relaties te herstellen of dingen recht te zetten. De dansers nemen een kijkje in de keuken van oosterse vechtkunsten als Karate, Tai Chi en Pencak Silat. Percossa verdedigt zichzelf met live en pittig slagwerk!

Aanbieder

Lonneke van Leth Dans
Binckhorstlaan 36 (M6.01)
2516 BE Den Haag

Neem contact op met
Diane van 't Veen
0628352309
zakelijk@lonnekevanleth.nl
www.lonnekevanleth.nl

Beschikbaar

06-11-2023 tot 26-04-2024

Lesmateriaal:
Lesbrief en nagesprek zijn standaard. Een les 'Danser in de Klas' is ook mogelijk. Of boek een actieve workshop met bodypercussie en Oosterse vechtkunst, over emoties of 'Sport vs Dans'.
Onderwijs:
Geschikt voor Voortgezet Toon groepen
Praktijkonderwijs Geschikt voor PrO 1 Geschikt voor PrO 2 Niet geschikt voor PrO 3 Vmbo Geschikt voor VMBO 1 Geschikt voor VMBO 2 Niet geschikt voor VMBO 3 Havo Geschikt voor HAVO 1 Niet geschikt voor HAVO 2 Niet geschikt voor HAVO 3 Vwo Geschikt voor VWO 1 Niet geschikt voor VWO 2 Niet geschikt voor VWO 3
Geschikt voor Speciaal
Prikkelniveau:
Prikkelrijk

Maatwerk mogelijk:
Nee
Ook avondvoorstelling:
Nee
Prijs:
€11,00 p/lln
Capaciteit:
350
Tijdsduur:
50 minuten
Naam en adres:
Theater De Nieuwe Regentes
Ringleiding aanwezig:
Nee
Rolstoel­toegankelijk:
Nee
Extra informatie:
Je kunt met je aantallen leerlingen inschrijven. Wij vullen de zaal dan met verschillende scholen.