23-02-2022

Datum: 23 februari 2022
Tijd: 13.30 – 15.00 uur
Locatie: Bij CultuurSchakel en online
Prijs: Gratis
Doelgroep: Iedereen die muziekles geeft in het primair onderwijs

Omschrijving

Uitwisseling interessante publicaties en keuze
Iedere deelnemer ‘pitcht’ een boek of artikel waarvan je graag zou willen dat de anderen het lezen om in een volgende bijeenkomst over uit te wisselen. Tijdens de pitch benoem je wat jij zo waardevol vindt aan dat boek/artikel en waarom je het gezamenlijk wilt bespreken. Je hoeft het boek zelf nog niet gelezen te hebben, het kan ook zijn dat je benoemt wat jou er zo nieuwsgierig naar maakt. Op basis hiervan kiezen we de publicatie die we allemaal gaan lezen voor de eerstvolgende bijeenkomst.

Quotes deelnemers

Solveig Poortier, leerkracht Gelderlandschool en muziekspecialist
“Door het gezamenlijk van gedachten te wisselen over dat wat we lezen raak ik enorm geïnspireerd om kritisch te blijven kijken naar mijn muzieklessen en het helpt mij het belang van muziekonderwijs beter op de kaart te zetten.”

Marjolein Gijzel, vakleerkracht muziek en COH-expert op diverse scholen
"Ik vind de leesgroep heel waardevol! Het zet mij aan tot het daadwerkelijk lezen, luisteren of bekijken van belangrijke en interessante artikelen, video's en podcasts. Vervolgens is het enorm inspirerend om het er met elkaar over te hebben! Het zet je aan tot denken maar kan ook doorwerken in de lessen in de praktijk of de trainingen die ik geef."

Meer informatie

Heb je vragen, ideeën of wil je alvast meer informatie? Neem contact op met Coby Wisse, cobywisse@cultuurschakel.nl 06 46941024