27-10-2021

Vakoverstijgend werken vanuit muziek

Datum: 27 oktober 2021
Tijd: 14.30 – 16.00 uur
Locatie: Online
Prijs: Gratis
Doelgroep: zowel icc’ers, (vak)leerkrachten in alle kunstdisciplines, schooldirecties als educatiemedewerkers

Omschrijving

“In de klas zijn taal en rekenen doelen, in de kunsten zijn het middelen.” Wolf Brinkman, kunstenaar-docent, neemt ons mee in zijn visie op vakoverstijgend werken vanuit muziek. Op basis van zijn ervaringen geeft hij ideeën en tips om dit vorm te geven in het primair onderwijs.

Inhoud: Presentatie en Workshop ‘Muziek van rollende stenen’

Wolf Brinkman, kunstenaar-docent, neemt ons mee in zijn visie op vakoverstijgend werken en geeft ideeën en tips om dit vorm te geven in het primair onderwijs.

In de workshop is de discipline Muziek het uitgangspunt, maar zijn visie is van toepassing op alle kunstdisciplines. Lees hier de toelichting op de visie en workshop van Wolf Brinkman.

Tip: Voorafgaand aan deze bijeenkomst verzorgde Wolf op 21 april tijdens de Haagse Cultuuronderwijs Dag een sessie over de waarde van vakoverstijgend werken vanuit kunstvakken in het algemeen. Deze bijeenkomst is ook online terug te kijken. 

Programma
14.15 – 14.30 Digitale inloop
14.30 - 16.00 Programma met Wolf Brinkman

Tijdens deze bijeenkomst werkt Wolf Brinkman live met een aantal deelnemers van het leernetwerk Muziek. Alle andere inschrijvers wonen de bijeenkomst bij als toeschouwer. De School of Sleeping Dogs bestaat uit Miriam Bosman en Wolf Brinkman. 

Meer informatie

Heb je vragen, ideeën of wil je alvast meer informatie? Neem contact met ons op:
Gerbry Junte, gerbryjunte@cultuurschakel.nl 06-46 94 10 27
Coby Wisse, cobywisse@cultuurschakel.nl 06-46 94 10 24