Wat gebeurde er terwijl de mussen...

Wat er gebeurde terwijl de mussen de polka dansten (Theater Dakota)

Schippers en van Gucht

Theater, Beeldende kunst

Groep: 5-6, 5-6

Een beeldende stand-up comedy voor kinderen! Een vrolijk, optimistisch meisje wacht na schooltijd op haar moeder. Die is te laat. Dat kan gebeuren. Maar het wachten duurt wel erg lang. Het meisje praat over zichzelf en over de wereld rondom haar. Haar hoofd vol vragen en vol verhalen. Terwijl zij haar gedachten de vrije loop laat, huilt de boom achter haar het hele schoolplein vol. Denk jij soms ook dat niemand naar je luistert? Heb jij ooit wormen gegeten? Als je een bang vogeltje op de stoep zou vinden, is het dan beter om er snel of traag naartoe te lopen om het te redden? Een avontuur over dapper zijn en je angsten overwinnen!

Aanbieder
Theater Dakota
Zuidlarenstraat 57
2545 VP Den Haag Den Haag
www.theaterdakota.nl

Neem contact op met
Sara Vesseur
070 - 360 02 52
sara@theaterdakota.nl

Beschikbaar

26-08-2017 tot 31-12-2018

Informatie
Lesmateriaal:
In Theater Dakota ontvangt u lesmateriaal passend bij de voorstelling. Ook is het mogelijk workshops af te nemen. Bij deze voorstelling is dat een workshop comedy! Theater Dakota biedt een aantal scholen een gratis rondleiding aan.
Onderwijs:
Primair
Voorschool Groep 1 Groep 2 Groep 3 Groep 4 Groep 5 Groep 6 Groep 7 Groep 8
Speciaal
Voorstelling op externe locatie(s)
Prijs:
€8,50 p/lln
Capaciteit:
150
Tijdsduur activiteit:
75 minuten
Naam en adres:
Theater Dakota Den Haag
Extra informatie
De voorstelling is in België gemaakt en de trailer is Belgisch gesproken. Bij ons in het theater zal de voorstelling meer nederlands gesproken zijn.