Digitale Cultuureducatie

Benut de kansen van digitalisering in jouw organisatie!

Omschrijving

Onder leiding van CultuurSchakel gaan diverse Haagse culturele instellingen de komende maanden aan de slag met het thema digitalisering. Digitale middelen bieden een schat aan mogelijkheden voor cultuureducatie. Corona heeft die vraag nog relevanter gemaakt.

Door gebruik te maken van digitale technologieën kan je als culturele instellingen je educatieve aanbod uitbreiden en verrijken. Bereik een groter publiek en vergroot tegelijk je maatschappelijke relevantie!

Voor je school biedt digitale cultuureducatie een waardevolle aanvulling op het traditionele onderwijsaanbod. Zo draag je bijvoorbeeld bij aan de ontwikkeling van vaardigheden zoals mediawijsheid en digitale geletterdheid. 

Laat door middel van digitalisering leerlingen op een interactieve en laagdrempelige manier kunst en cultuur beleven. Vergroot de betrokkenheid en creativiteit van leerlingen en studenten. 

Hoe?

Informatie

Graag houden we je op de hoogte van het project. Heeft jouw culturele instelling behoefte aan specifieke dingen op het gebied van digitale cultuureducatie of wil je weten wat we de komende maanden ontwikkelen met de projectgroep? Meld je via onderstaande link aan en geef je vragen door!

Wil je input geven of een vraag of wens achterlaten? Vul dan ook het aanmeldformulier in!

Heb je vragen? Neem dan contact op met Noël Sies via noelsies@cultuurschakel.nl