Thema's

Je identiteit, waar je woont, je dromen en de verhalen die verteld worden bepalen voor een groot deel hoe je naar de wereld kijkt. Cultuuronderwijs op zijn Haags richt zich op vier thema’s, die de cultuurbeleving van kinderen in Den Haag stimuleren. Voor ieder thema is materiaal beschikbaar voor groep 1-2, groep 3-4, groep 5-6 en groep 7-8.

Elk thema bestaat uit 32 projecten. We hebben ze verzameld in de Haagse Ladekast, een handig overzicht dat jou helpt om een keuze te maken. 

Projectsamenvattingen per thema

In de Haagse Ladekast is bij elk project een korte samenvatting te lezen over wat het project inhoudt. De projectbeschrijvingen zijn per thema verzameld in een handige pdf. Wil je de projectsamenvattingen liever per discipline bekijken? Bekijk hier de projectsamenvattingen per discipline

De wereld van Cultuuronderwijs op zijn Haags

Navigeer eenvoudig door de thema's van COH en verken de verschillende leerlijnen door op de kaart te klikken. Er zijn vier verschillende 'werelden'. Iedere wereld heeft een andere leeftijdsgroep. Benieuwd geworden? Klik op onderstaande afbeelding en ontdek de wereld van COH.