Algemene voorwaarden bijeenkomsten

Annulering van een (leernetwerk)bijeenkomst dient schriftelijk te gebeuren, met een mailtje naar secretariaat@cultuurschakel.nl.

Je kunt je tot 2 werkdagen voor aanvang van de bijeenkomst kosteloos afmelden. Daarna brengen wij 25 euro in rekening voor gemaakte kosten. 
Je ontvangt zo spoedig mogelijk een bevestiging, waarmee we de annulering bevestigen en waarin staat vermeld of er kosten in rekening worden gebracht. Vanwege de RIVM coronamaatregelen zullen annuleringskosten tijdelijk niet in rekening worden gebracht. 

CultuurSchakel volgt de maatregelen van het RIVM en heeft een coronaprotocol opgesteld voor de deelname aan cursussen en workshops. 

Bij een gering aantal aanmeldingen kan een bijeenkomst uitgesteld of geannuleerd worden. Er zal dan, indien mogelijk, een passend alternatief geboden worden. Uiteraard word je hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte gesteld. 

CultuurSchakel is een Haagse instelling en werkt voor het onderwijs en culturele veld in Den Haag. Per bijeenkomst bekijken wij in hoeverre deze ook toegankelijk is voor deelnemers buiten Den Haag. Bent u geïnteresseerd en werkt u niet bij een Haagse organisatie? Neem in dat geval contact op met Gerbry Junte.