Filosoferen met kinderen

Kunst vormt een rijk uitgangspunt om een filosofisch gesprek aan te gaan. Welke kant zo’n gesprek op gaat, hangt af van de startvraag. Binnen deze workshop ervaar je hoe je hiermee tot een open en onderzoekend gesprek met de leerlingen komt.

CultuurSchakel organiseerde eerder workshops Filosoferen met kinderen voor educatief medewerkers en docenten van culturele aanbieders.

Er was direct vraag naar een vervolg. Muriël Besemer en Marja van Rossum, de trainers, hebben samen een vervolgworkshop ontwikkeld, exclusief voor degenen die de basisworkshop Filosoferen met kinderen volgden.

  • Basisworkshop `Filosoferen met kinderen’
    De  basisworkshop `Filosoferen met kinderen’ wordt aangeboden aan individuele leerkrachten en (separaat) aan educatief medewerkers en docenten van culturele aanbieders.
  • Verdieping workshop 'Filosoferen met kinderen'
    Deze workshop is bestemd voor educatief medewerkers, docenten en/of teams van culturele aanbieders die de basisworkshop al gevolgd hebben.

Deelnemen?
Wil je graag een workshop bijwonen, geef dan vóór 1 juli  je belangstelling aan via het inschrijfformulier. Bij voldoende animo zal CultuurSchakel een datum vastleggen. Hierover zullen wij je persoonlijk op de hoogte houden.