Zuiderstrandtheater | Soof de Musical

Uit met CultuurSchakel neemt je op 31 januari mee naar Soof de Musical in het Zuiderstrandtheater

Na het grote succes van de films Soof en Soof 2, rijdt Soof haar keuken vanaf november 2018 de theaters in met Soof de Musical.

Een nieuwe en unieke ervaring met dezelfde heerlijke, herkenbare ingrediënten én een topcast. Het wordt chaos, lachen (véél lachen), zingen en ja, ook huilen en je zit er met je neus bovenop. De keuken van Soof staat namelijk midden op het podium. Terwijl je geniet van de vrolijke chaos die Soof van haar leven maakt, geniet je ook van heerlijke hapjes. Dichterbij Soof kun je eigenlijk niet komen. Tijdens de voorstelling neem je letterlijk en figuurlijk plaats in haar leven en in haar keuken. En daar gebeurt het, weten we inmiddels. Er wordt gedronken, gepraat, gehuild, gekookt en geprutst. Want het leven ís nou eenmaal niet altijd even makkelijk. Zeker niet als je veertig bent. En druk. En niet perfect.

Soof de Musical viert de onvolmaaktheid van het leven met liefde, muziek en humor. Want een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd. Toch?

Hapjes in de zaal
Ook wanneer je in de zaal zit, krijg je 2 heerlijke Soofhapjes, een in de pauze en een tijdens de voorstelling. Daarnaast zijn onze prijzen inclusief koffie/thee vooraf, een pauzedrankje en de garderobe.

Praktische informatie
Datum: donderdag 31 januari 2019
Tijd: 19.00-22.30 uur
Locatie: Zuiderstrandtheater, Houtrustweg 505
Maximum aantal deelnemers: 15

Ga voor meer informatie over inschrijving naar Lucas Academie