Inschrijven voor activiteiten uit Vonk

Vanaf 18 mei t/m 21 juni 2020 kunnen scholen zich inschrijven voor activiteiten uit Vonk 2020-2021. Ook kun je altijd de actuele status van jouw inschrijvingen en activiteiten bekijken.

LOG IN OP JOUW ACCOUNT

Tijdpad

Bekijk het uitgebreide tijdpad voor scholen die gebruikmaken van het aanbod uit Vonk voor schooljaar 2020-2021. 

Vervoer naar de culturele instellingen

Indien je het vervoer voor jouw leerlingen naar de culturele instelling liever niet zelf regelt, dan bestaat de mogelijkheid om betaald busvervoer door CultuurSchakel te laten verzorgen. Bekijk de mogelijkheden.

Voorwaarden

Lees hier de voorwaarden met betrekking tot deelname aan activiteiten uit Vonk 2020-2021. 

Subsidie gemeente Den Haag

Op de activiteiten die in Vonk 2020-2021 vermeld staan bij de onderdelen ‘Naar het theater’, ‘Naar het museum’ en ‘Voorstellingen op school’ is gemeentelijke subsidie van toepassing. Bekijk de subsidie.

Praktische informatie voor voorstellingen op school

Praktische informatie over voorstellingen op school, zoals opbouwtijd, verduistering en de vereisten voor het speelvlak vind je hier.

Hoe meld ik mijn school aan?

In onderstaand filmpje leggen wij uit hoe je jouw school aanmeldt voor een activiteit in Vonk. Inschrijven en plannen vindt plaats via het plansysteem van Planned Culture. 

Contact

Als school heb je, gedurende het schooljaar, vooral direct contact met de aanbieder(s). De contactgegevens van de aanbieders vind je in Vonk of in de herinneringsmail die je 4 weken voorafgaand aan het cultureel bezoek ontvangt van CultuurSchakel. De aanbieders zijn jouw eerste aanspreekpunt over de activiteit, het lesmateriaal, praktische zaken en eventuele wijzigingen of annuleringen.

Voor overige vragen (o.a. busvervoer) kun je contact opnemen met ons planningsteam Gerda Wessels en Marjolein de Heer: planning@cultuurschakel.nl, tel. 06 16 75 64 05.

Downloads

Extra exemplaren Vonk aanvragen

Iedere school ontvangt rond maandag 11 mei vier exemplaren Vonk. Door middel van dit formulier kun je extra exemplaren aanvragen.