Digitale Cultuureducatie

Benut de kansen van digitalisering in jouw organisatie!

Omschrijving

Digitale middelen bieden een schat aan mogelijkheden voor cultuureducatie. Corona heeft die vraag nog relevanter gemaakt. Samen met DEN Kennisinstituut Cultuur en Digitale Transformatie hebben we op dinsdag 8 november 2022 laten zien hoe je digitale en hybride cultuureducatie in kan zetten in jouw organisatie. Daar hebben we de oproep gedaan aan culturele instellingen en scholen om door te geven welke vragen, wensen en behoeften er op dit gebied leven. Op dinsdag 6 en woensdag 14 december 2022 hebben we samen besproken op welke manier CultuurSchakel randvoorwaarden kan organiseren om je verder te helpen met het inzetten van digitale middelen voor jouw organisatie! 

Bekijk de livestream van deze de kick-off van 8 november hieronder!

Het traject

Op 12 januari 2023 vindt de laatste van de startbijeenkomsten plaats. Daarna starten we het traject met de aanbieders en scholen die zich aangemeld. Deze groep gaat samen met ons zoek gaan naar mogelijkheden op het gebied van digitale educatie die passen bij hun specifieke wensen.

Graag houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, tips en bevindingen op het gebied van digitale educatie. Je kunt je binnenkort aanmelden om dit traject online te volgen. Je ontvangt dan een aantal digitale nieuwsbrieven met updates en achtergronden.

Wil je input geven of een vraag of wens achterlaten? Vul dan het aanmeldformulier in!

 

Informatie

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Noël Sies via noelsies@cultuurschakel.nl