Afval? Ben je mal!

Lonneke van Leth Producties

Dans, Theater


www.lonnekevanleth.nl

In deze dansvoorstelling wordt in een humoristische choreografie getoond wat vuilnismannen allemaal tegenkomen en meemaken bij het ophalen en het verwerken van huisvuil.

Een explosie van groepsdans, een ingetogen pas de deux met afvalbakken en de menselijke kant van de recycling vertaald in een ontroerende solo. We zien vuilnismannen die lui of moe zijn en die zich verslapen, jaloerse vuilnisvrouwen en hopeloos verliefde vuilnismannen. Wat blijkt? Vuilnismannen zijn net mensen!

In een extra te boeken workshop worden leerlingen bewust gemaakt van afval in de stad. Wat kun je doen om het afval te beperken? Met elkaar verzinnen we manieren voor het hergebruik van materiaal om het overschot aan (plastic) afval tegen te gaan.

Ook laten de dansers zien dat je een choreografie kunt maken met alledaagse dingen zoals vuilnisbakken. Als het verhaal dat je wil uitbeelden en de bewegingen duidelijk zijn, kun je een dansvoorstelling maken. Hiermee maken we dans herkenbaar en voelbaar en krijgt dans een plek in de belevingswereld van leerlingen.

Capaciteit: 80 in theater, 200 in gymzaal

In theater alleen mogelijk bij meer voorstellingen per dag.

Aanbieder
Lonneke van Leth Producties
Binckhorstlaan 36 (M601)
2516 BE Den Haag Den Haag
www.lonnekevanleth.nl

Neem contact op met
Diane van 't Veen
0628352309
zakelijk@lonnekevanleth.nl

Informatie
Locatie:
beide
Prijs:
€1100 p/act
Capaciteit:
200 lln
Duur:
Onderwijs:
Primair
Voorschool Groep 1 Groep 2 Groep 3 Groep 4 Groep 5 Groep 6 Groep 7 Groep 8
Voortgezet
Praktijkonderwijs PO 1 PO 2 PO 3 PO 4 Vmbo VMBO 1 VMBO 2 VMBO 3 VMBO 4 Havo HAVO 1 HAVO 2 HAVO 3 HAVO 4 HAVO 5 Vwo VWO 1 VWO 2 VWO 3 VWO 4 VWO 5 VWO 6
Speciaal
Schooltijdaanbod van Lonneke van Leth Producties
Dans
Theater
Lonneke van Leth Producties
Dans
Lonneke van Leth Producties
Dans
Lonneke van Leth Producties