Amar speelt ALI

Laaktheater

Cultureel erfgoed, Theater

Amar speelt ALI houdt ons een meedogenloze lachspiegel voor, die uitvergroot wat we liever verborgen houden.

Een hilarisch, maar tegelijkertijd ook tragisch verhaal.

Over integratie en discriminatie. Je identiteit verliezen. Keuzes maken. 

Amar speelt Ali is een voorstelling voor iedereen die conflict zoekt of er juist niet in gelooft. ALI is een hele samenleving in één persoon. Amar (El-Ajjouri) staat voor spelen, schrijven, presenteren, doceren en regisseren, en dat al vrijwel zijn hele leven. Dat leven begon in 1971. Geboren in Marokko, getogen in Nederland, om precies te zijn in Den Haag. Cabaret is voor Amar een natuurlijke manier om uiting te geven aan wat er in de wereld gebeurt.

Cabaret is voor Amar een natuurlijke manier om uiting te geven aan wat er in de wereld gebeurt. Amar speelt ALI houdt ons een meedogenloze lachspiegel voor, die uitvergroot wat we liever verborgen houden. Een hilarisch, maar tegelijkertijd ook tragisch verhaal. Over integratie en discriminatie. Je identiteit verliezen. Keuzes maken


Waarom Laaktheater voor deze voorstelling kiest: Leerlingen worden aan het denken gezet over de samenleving van nu met alle verschillende culturen. Ben jij bevooroordeeld en hoe ga je met alle culturele diversiteit om in onze maatschappij?

Thema's: vooroordelen, identiteit
Speelperiode: januari 2017 t/m juni 2017
Prijs: € 7,50 per leerling in Laaktheater / € 1200,- op school (voor 2 voorstellingen op 1 locatie, 80-120 leerlingen per keer, excl. BTW en reiskosten)

Aanbieder

Neem contact op met

Informatie
Locatie:
op locatie
Prijs:
€7,50 p/lln
Capaciteit:
120 lln
Duur:
Onderwijs:
Primair
Voorschool Groep 1 Groep 2 Groep 3 Groep 4 Groep 5 Groep 6 Groep 7 Groep 8
Voortgezet
Praktijkonderwijs PO 1 PO 2 PO 3 PO 4 Vmbo VMBO 1 VMBO 2 VMBO 3 VMBO 4 Havo HAVO 1 HAVO 2 HAVO 3 HAVO 4 HAVO 5 Vwo VWO 1 VWO 2 VWO 3 VWO 4 VWO 5 VWO 6
Speciaal