De Classic Express

Prinses Christina Concours

Muziek


www.christinaconcours.nl

In de rijdende concertzaal, Classic Express, laten jonge helden van het Prinses Christina Concours (12-20 jaar) kinderen kennismaken met de allermooiste muziek.

De Classic Express is een grote trailer die kan uitschuiven tot een concertzaal met de nieuwste technieken op gebied van licht, beeld en geluid. Van binnen is de trailer omgetoverd tot een mooie speelse en lichte ruimte waarin kinderen zich onmiddellijk thuis voelen. Bovendien beschikt de rijdende concertzaal over een rolstoelopgang, zodat de concertzaal voor iedereen toegankelijk is.

Aan boord spelen prijswinnaars van het Prinses Christina Concours, jonge helden (al vanaf 12 jaar) waarmee ieder kind zich wil identificeren. Een jonge, speciaal opgeleide presentator betrekt het publiek bij het concert. Ook krijgen kinderen de kans om muziekinstrumenten van dichtbij te bewonderen, aan te raken en zo mogelijk uit te proberen.

Het Prinses Christina Concours heeft ruimschoots ervaring opgebouwd met concerten in de Classic Express voor kinderen met een beperking. Hoe verschillend de kinderen ook zijn, ze worden allemaal diep geraakt door de muziek en genieten zichtbaar van het concert in de Classic Express. Voor veel kinderen is het bezoek aan de rijdende concertzaal een unieke ervaring en misschien wel het allereerste klassieke concert van hun leven.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.classicexpress.nl

Prijs:

€ 200 per concert ex. 6 % BTW Capaciteit: 25 (speciaal onderwijs)/35 (regulier onderwijs)

Aanbieder
Prinses Christina Concours
Schenkkade 50
2595AR Den Haag
www.christinaconcours.nl

Neem contact op met
Wytske Dijkstra
070-3382306
w.dijkstra@christinaconcours.nl

Informatie
Locatie:
beide
Prijs:
€200 p/act
Capaciteit:
35 lln
Duur:
Onderwijs:
Primair
Voorschool Groep 1 Groep 2 Groep 3 Groep 4 Groep 5 Groep 6 Groep 7 Groep 8
Voortgezet
Praktijkonderwijs PO 1 PO 2 PO 3 PO 4 Vmbo VMBO 1 VMBO 2 VMBO 3 VMBO 4 Havo HAVO 1 HAVO 2 HAVO 3 HAVO 4 HAVO 5 Vwo VWO 1 VWO 2 VWO 3 VWO 4 VWO 5 VWO 6
Speciaal
Schooltijdaanbod van Prinses Christina Concours
Muziek
Prinses Christina Concours