Dikkie Dik en de Taart

Mariska Simon

Theater


www.simonspeelt.com/

Mariska Simon studeerde af aan het de Koninklijke academie voor beeldende kunst, muziek en dans te Den Haag met de kindervoorstelling ‘Ik kan je beter verstaan als je luistert'.

Op tafel staat een grote taart. Dikkie Dik neemt een hapje van de taart. Wat is dat lekker! Hij neemt nog een hap en nog één... Dikkie Dik hou op, je wordt nog ziek. Maar Dikkie Dik luistert niet... De taart is op en Dikkie Dik moet zelf op zoek naar melk, eitjes en appels voor een appeltaart. Maar ondeugend en nieuwsgierig als Dikkie Dik is, gaat er van alles mis. Kan het feest wel doorgaan? Is er wel taart voor de vriendjes van Dikkie Dik?

‘Dikkie Dik en de taart'. Een kleine, sfeervolle muziekvoorstelling voor kleuters. Het publiek wordt actief betrokken bij de voorstelling. Er mag volop gezongen en geroepen worden bij nieuwe originele liedjes over Dikkie Dik. Het verhaal wordt opgebouwd rond een levensgroot boek met originele Dikkie Dik-tekeningen van Jet Boeke.

Aanbieder
Mariska Simon
Stokroosstraat 295
2565 BR DEN HAAG Den Haag
www.simonspeelt.com/

Neem contact op met
Toos Vos
0206366860
info@vanaf2.nl

Informatie
Locatie:
op school
Prijs:
€490 p/grp
Capaciteit:
70 lln
Duur:
Onderwijs:
Primair
Voorschool Groep 1 Groep 2 Groep 3 Groep 4 Groep 5 Groep 6 Groep 7 Groep 8
Voortgezet
Praktijkonderwijs PO 1 PO 2 PO 3 PO 4 Vmbo VMBO 1 VMBO 2 VMBO 3 VMBO 4 Havo HAVO 1 HAVO 2 HAVO 3 HAVO 4 HAVO 5 Vwo VWO 1 VWO 2 VWO 3 VWO 4 VWO 5 VWO 6
Speciaal
Schooltijdaanbod van Mariska Simon
Muziek
Theater
Mariska Simon
Theater
Muziek
Mariska Simon