Dit lees ik!

Kinderboekenmuseum

Literatuur


www.kinderboekenmuseum.nl

Een les waarin het ontwikkelen van de leesvoorkeur van de leerling centraal staat. Elke leerling gaat naar huis met een eigen leeslogboek.

In deze les staat het ontwikkelen van de leesvoorkeur van de leerling centraal. Na een spannende tocht door het literaire luilekkerland Papiria hebben de leerlingen spelenderwijs kennis gemaakt met nieuwe boeken en genres. 

In de afsluitende workshop ontdekken ze aan de hand van opdrachten van alles over hun eigen leesvoorkeur, leren ze boeken beoordelen en aan elkaar te presenteren. Elke leerling gaat naar huis met een eigen leesdagboek. Inspirerend voor leerling én leerkracht! 

Let op: voor deze les dient u bij groep 5 & 6 te zorgen voor 1 begeleider op 5 kinderen. Bij de les voor groep 7 & 8 vragen wij 1 begeleider op 15 kinderen.

 

TIP: Boek deze les tijdens de Kinderjury stemperiode! De workshop is dan helemaal afgestemd op de boeken die gelezen kunnen worden voor de prijs van de Nederlandse Kinderjury.

Aanbieder
Kinderboekenmuseum
Prins Willem-Alexanderhof 5
2595BE Den Haag Den Haag
www.kinderboekenmuseum.nl

Neem contact op met
Afd. educatie
070-3339631
groepsbezoek@kinderboekenmuseum.nl

Informatie
Locatie:
op locatie
Prijs:
€3,75 p/lln
Capaciteit:
30 lln
Duur:
Onderwijs:
Primair
Voorschool Groep 1 Groep 2 Groep 3 Groep 4 Groep 5 Groep 6 Groep 7 Groep 8
Voortgezet
Praktijkonderwijs PO 1 PO 2 PO 3 PO 4 Vmbo VMBO 1 VMBO 2 VMBO 3 VMBO 4 Havo HAVO 1 HAVO 2 HAVO 3 HAVO 4 HAVO 5 Vwo VWO 1 VWO 2 VWO 3 VWO 4 VWO 5 VWO 6
Speciaal
Schooltijdaanbod van Kinderboekenmuseum
Literatuur
Kinderboekenmuseum
Literatuur
Kinderboekenmuseum
Literatuur
Kinderboekenmuseum