Ezel en Beer

Mariska Simon

Theater


www.simonspeelt.com/

Katiuscia en Mariska zingen, vertellen en spelen de verhalen van ezel en beer zoals twee beste vriendinnen dat zouden doen.

De ezel en de beer komen elkaar tegen in Afrika. En dat is heel bijzonder want vanaf dat moment zijn het twee vrienden. Twee beste vrienden. Als de ezel honger heeft gaat de beer op jacht. Als de beer honger heeft maakt de ezel een bramentaart. En dat is handig als je samen op reis gaat in een klein bootje en onderweg een haai tegenkomt. Of als je ruzie maakt en het weer goed maakt. En wanneer je je vriend uit een diepe kuil moet redden. Maar wat doe je als je nieuwe vriend ineens heimwee krigt? Dan haal je diep adem en de taart uit de oven.

Katiuscia en Mariska zingen, vertellen en spelen de verhalen van ezel en beer zoals twee beste vriendinnen dat zouden doen. Vanuit een kamer vol dozen met boeken, schoenen, keukenspullen en hippiekleding veranderen ze in de twee vrienden uit de boeken. De voorstelling wordt live begeleid door gitarist Bart van Osch.

Ezel en beer is een absurde komische en muzikale voorstelling voor iedereen vanaf 4 jaar.

(En pas op, na de voorstelling houdt je nog dagen het liedje 'Ezel en Beer' in je hoofd!)

Deze vrolijke en muzikale theatervoorstelling is gebaseerd op de boeken Pas op voor de ezel en de beer en Dansen met de ezel en de beer van kinderboekenschrijver en illustrator Aby Hartog.

 

Aanbieder
Mariska Simon
Stokroosstraat 295
2565 BR DEN HAAG Den Haag
www.simonspeelt.com/

Neem contact op met
Toos Vos
0206366860
info@vanaf2.nl

Informatie
Locatie:
op school
Prijs:
€700 p/act
Capaciteit:
120 lln
Duur:
Onderwijs:
Primair
Voorschool Groep 1 Groep 2 Groep 3 Groep 4 Groep 5 Groep 6 Groep 7 Groep 8
Voortgezet
Praktijkonderwijs PO 1 PO 2 PO 3 PO 4 Vmbo VMBO 1 VMBO 2 VMBO 3 VMBO 4 Havo HAVO 1 HAVO 2 HAVO 3 HAVO 4 HAVO 5 Vwo VWO 1 VWO 2 VWO 3 VWO 4 VWO 5 VWO 6
Speciaal
Schooltijdaanbod van Mariska Simon
Theater
Muziek
Mariska Simon
Muziek
Theater
Mariska Simon