Gruwelijke Rijmen

Interdisciplinair, Literatuur, Mediacultuur


www.huisvangedichten.nl

Leerlingen gaan op filmbezoek in het Filmhuis en bekijken de gruwelijke, bizarre en vooral grappige herinterpretatie van bekende sprookjes, op rijm!

Gruwelijke rijmen In samenwerking met het Filmhuis In de poëtische verfilming van Roald Dahls dichtbundel komen de klassieke sprookjesfiguren bij elkaar in een ingenieus verhaal voor kinderen die tegen wat spanning kunnen. Leerlingen gaan op filmbezoek in het Filmhuis en bekijken de gruwelijke, bizarre, maar vooral grappige herinterpretatie van de bekende sprookjes, op rijm! Huis van Gedichten verzorgt een workshop waarin leerlingen samen een eigen sprookje gaan schrijven, op rijm! Het Filmhuis geeft een inleiding over verhaalstructuren, helden, slechterikken en een missie. Dit pakket sluit optimaal aan bij de COH-lijn Identiteit, bij de projecten ‘Wij zijn bijzonder’ en ‘Boekenhelden’ van groep 3/4 en groep 5/6. (Duur en kosten exclusief bezoek aan het Filmhuis)

Aanbieder
Huis van Gedichten
De Constant Rebecqueplein 20b
2518 RA Den Haag
www.huisvangedichten.nl

Neem contact op met
Malou Osendarp
070 737 00 29
malou@huisvangedichten.nl

Informatie
Locatie:
op school
Prijs:
€60 p/lln
Capaciteit:
30 lln
Duur:
60 minuten
Onderwijs:
Primair
Voorschool Groep 1 Groep 2 Groep 3 Groep 4 Groep 5 Groep 6 Groep 7 Groep 8
Voortgezet
Praktijkonderwijs PrO 1 PrO 2 PrO 3 PrO 4 Vmbo VMBO 1 VMBO 2 VMBO 3 VMBO 4 Havo HAVO 1 HAVO 2 HAVO 3 HAVO 4 HAVO 5 Vwo VWO 1 VWO 2 VWO 3 VWO 4 VWO 5 VWO 6
Speciaal
Subsidie:
Nee
Schooltijdaanbod van Huis van Gedichten
Literatuur
Huis van Gedichten
Literatuur
Huis van Gedichten
Literatuur
Huis van Gedichten