Het Onverwachte Orkest

Beeldende kunst, Interdisciplinair, Muziek, Theater


www.rewirefestival.nl

In deze workshop gaan leerlingen aan de slag met verschillende materialen en bouwtechnieken om instrumenten te bouwen en een tijdelijk orkest vormen.

In deze 90 minuten durende workshop leren de leerlingen omgaan met verschillende materialen en bouwtechnieken om samen een object te maken en uiteindelijk als klas een tijdelijk orkest vormen. In groepen van 3-5 leerlingen wordt er gewerkt aan een object die geluid kunt produceren. Een voorwaarde is dat het gemaakte object door alle groepsleden tegelijkertijd gespeeld moet kunnen worden. Op welke manieren het object bespeeld kan worden en welke soorten geluid het object zal produceren is ter invulling van de groep. Ter afsluiting zullen alle groepen samen een 'orkest' vormen. Onder leiding van de docent zullen zij een geïmproviseerd muzikaal samen spel spelen waarbij zij de basisprincipes van 'Het samenspel concept' zullen gebruiken. Een inspirerende workshop die vaardigheden voor samenwerken en handvaardigheid versterkt.

Aanbieder
Rewire Festival
Constant Rebequestraat 20a
2518 RA Den Haag
www.rewirefestival.nl

Neem contact op met
Zoë Kate Reddy
06 45 16 71 83
educatie@rewirefestival.nl

Informatie
Locatie:
beide
Prijs:
€7 p/lln
Capaciteit:
30 lln
Duur:
90 minuten
Onderwijs:
Primair
Voorschool Groep 1 Groep 2 Groep 3 Groep 4 Groep 5 Groep 6 Groep 7 Groep 8
Voortgezet
Praktijkonderwijs PO 1 PO 2 PO 3 PO 4 Vmbo VMBO 1 VMBO 2 VMBO 3 VMBO 4 Havo HAVO 1 HAVO 2 HAVO 3 HAVO 4 HAVO 5 Vwo VWO 1 VWO 2 VWO 3 VWO 4 VWO 5 VWO 6
Speciaal
Subsidie:
Nee
Schooltijdaanbod van Rewire Festival
Beeldende kunst
en meer...
Rewire Festival
Muziek
en meer...
Rewire Festival