InControl

Laaktheater

Mediacultuur, Theater

InControl, een voorstelling over genotmiddelen.

Hoeveel uur per dag gamen is nog gezond? Een voorstelling die jongeren voorbereid op een wereld waar ze eigenlijk pas vanaf hun 18de aan deel mogen nemen, maar die er nu al volop is.

De voorstelling speelt bij voorkeur in een klaslokaal om een intieme setting te creëren. Na de voorstelling vindt onder leiding van de acteurs een nabespreking plaats waarin aan de hand van stellingen en interactief theater de thema’s besproken worden en inzichtelijk worden gemaakt. Hierdoor worden de jongeren aan het denken gezet over de manier waarop ze met drugs, alcohol, gamen en hun eigen grenzen willen omgaan. 

Waarom Laaktheater voor deze voorstelling kiest: De voorstelling en nabespreking leert leerlingen om weerbaarder te worden tegen groepsdruk of hun verlangen om te vluchten in de roes die drank en drugs opleveren en de virtuele wereld van games.

Thema’s: genotmiddelen, grenzen, groepsdruk
Speelperiode:  oktober 2016 - april 2017

Prijs: € 680,- voor 1 voorstelling / € 1080,- voor 2 voorstellingen (max. 60 leerlingen per voorstelling, excl. reiskosten en BTW)

Aanbieder

Neem contact op met

Informatie
Locatie:
op school
Prijs:
€680 p/act
Capaciteit:
60 lln
Duur:
Onderwijs:
Primair
Voorschool Groep 1 Groep 2 Groep 3 Groep 4 Groep 5 Groep 6 Groep 7 Groep 8
Voortgezet
Praktijkonderwijs PO 1 PO 2 PO 3 PO 4 Vmbo VMBO 1 VMBO 2 VMBO 3 VMBO 4 Havo HAVO 1 HAVO 2 HAVO 3 HAVO 4 HAVO 5 Vwo VWO 1 VWO 2 VWO 3 VWO 4 VWO 5 VWO 6
Speciaal