Lipland

Toneelgroep Vest

Mediacultuur, Theater


www.toneelgroepvest.nl

Gered van ellende en verdrinking verblijven Suus en haar vader al twee jaar en zevenenveertig dagen op een eiland dat alles te bieden heeft wat een mens nodig heeft om te overleven. Eten, drinken, warmte, veiligheid.

Alleen zijn er geen andere mensen, er is niks te doen, geen enkele afleiding. Dus hebben ze alle tijd om terug te denken aan wat ze hebben meegemaakt.

Suus probeert haar vader –die geen woord meer zegt sinds hij is aangespoeld- op te vrolijken, hem aan de praat te krijgen. Enerzijds om hem te helpen maar ook om zelf bezig te zijn. Maar eens moet er geslapen worden. En wie beteugelt dan de nachtmerries?

Vader en dochter helpen elkaar in een lichtvoetige, ontroerende en uiteindelijk indringende voorstelling met het wachten op de overtocht naar... het Beloofde Land.

Motto: Hoe lang blijft hoop houdbaar?

Aansluitend aan de voorstelling zal een ervaringsdeskundige van Vluchtelingenwerk Nederland de theatrale vertelling ‘terugvertalen’ naar de werkelijkheid en een brug slaan tussen de voorstelling, zijn/haar eigen wederwaardigheden en de beelden die bijna dagelijks in het (jeugd)Journaal te zien zijn. Ook zal zij/hij vragen van de kinderen beantwoorden.

Prijs:
8,50 per leerling op school
10,50 per leerling in Zeeheldentheater

Minimaal 40 leerlingen

Aanbieder
Toneelgroep Vest
Hoekweg 23
2275TB Voorburg Den Haag
www.toneelgroepvest.nl

Neem contact op met
Stef Feld
06-23407178
infotoneelgroepvest@gmail.com

Informatie
Locatie:
beide
Prijs:
€8,5 p/lln
Capaciteit:
100 lln
Duur:
Onderwijs:
Primair
Voorschool Groep 1 Groep 2 Groep 3 Groep 4 Groep 5 Groep 6 Groep 7 Groep 8
Voortgezet
Praktijkonderwijs PO 1 PO 2 PO 3 PO 4 Vmbo VMBO 1 VMBO 2 VMBO 3 VMBO 4 Havo HAVO 1 HAVO 2 HAVO 3 HAVO 4 HAVO 5 Vwo VWO 1 VWO 2 VWO 3 VWO 4 VWO 5 VWO 6
Speciaal
Schooltijdaanbod van Toneelgroep Vest
Theater
Toneelgroep Vest
Theater
Interdisciplinair
Toneelgroep Vest
Theater
Literatuur
Toneelgroep Vest