Ssst! De tijger slaapt

Muziek, Theater


www.detorenvangeluid.com/

In de muzikale voorstelling ‘Ssst! De tijger slaapt' zien we de heldhaftige daden van een groepje dierenvrienden, die het opneemt tegen een tijger.

Sinds 2001 brengt De Toren van Geluid interactieve muziektheatervoorstellingen uit voor peuters, kleuters en dreumesen. Door middel van toegankelijke voorstellingen, waarbij eenvoud en helderheid voorop staan, wil de stichting jonge kinderen laten kennis maken met theater en muziek. Ook wordt er gespeeld voor kinderen/mensen met een beperking. Ssst! De tijger slaapt (door TvG) Een tijger is gemeen Een schildpad super sloom Een muis bijt in je teen Maar is dat echt wel zo? In de muzikale voorstelling ‘Ssst! De tijger slaapt' zien we de heldhaftige daden van een groepje kleine dierenvrienden, die het op neemt tegen een grote woeste tijger. Hoewel, woest...? Met veel plezier neemt De Toren van Geluid de kinderen mee in dit kleine, muzikale avontuur, waarbij de dieren echt tot leven komen. Een grappige voorstelling waarin niet alles is wat het lijkt! Het gezelschap maakte met veel succes meerdere voorstellingen rondom de bekende poezen ‘Pim & Pom'.

Aanbieder
De Toren van Geluid
Zamenhofstraat 150 unit 110
1022 AG AMSTERDAM Den Haag
www.detorenvangeluid.com/

Neem contact op met
Toos Vos
0206366860
toos@vanaf2.nl

Informatie
Locatie:
beide
Prijs:
€490 p/act
Capaciteit:
100 lln
Duur:
40 minuten
Onderwijs:
Primair
Voorschool Groep 1 Groep 2 Groep 3 Groep 4 Groep 5 Groep 6 Groep 7 Groep 8
Voortgezet
Praktijkonderwijs PO 1 PO 2 PO 3 PO 4 Vmbo VMBO 1 VMBO 2 VMBO 3 VMBO 4 Havo HAVO 1 HAVO 2 HAVO 3 HAVO 4 HAVO 5 Vwo VWO 1 VWO 2 VWO 3 VWO 4 VWO 5 VWO 6
Speciaal
Schooltijdaanbod van De Toren van Geluid
Muziek
De Toren van Geluid
Muziek
Theater
De Toren van Geluid
Muziek
Theater
De Toren van Geluid