Styles Hiphop Project

Styles Academy Styles Company

Beeldende kunst, Dans, Interdisciplinair, Muziek, Theater, Literatuur


www.stylesacademy.nl

Al meer dan 10 jaar een succes op scholen en instellingen door heel Nederland! Styles Hiphop Project; Urban Arts educatie.

Styles Hiphop Project biedt een dagprogramma voor grote groepen.

De host start de dag met een interactive show en presentatie waarbij de artiesten aan de leerlingen worden voorgesteld en zij de professionals aan het werk zien. Door middel van (video) presentaties, shows en het stellen van vragen krijgen de leerlingen een blik in het leven van de artiest of kunstenaar en zijn of haar cultuur. 

Na de interactieve show zijn de leerlingen enthousiast en geinspireerd en worden zij onderverdeeld in de diverse workshoplocaties. Tijdens de workshops werken de leerlingen intensief toe naar de eindpresentaties.

Aan het einde van de dag komen alle groepen weer tesamen en verzorgen zij de eindpresentaties voor elkaar en het docententeam.

De dag word afgesloten met een groeps foto en het bekendmaken van de leerlingen die zich het beste hebben ingezet of opvielen op de dag.

Kerndoelen: Inzet, discipline, zelfvertrouwen, creativiteit, doorzettingsvermogen, zelfpresentatie, sociale omgang & respect.

Prijs op aanvraag

Aanbieder
STYLES ACADEMY / STYLES COMPANY / STYLES CONFIDENTIAL
Grote Beerstraat 32
2516 BZ Den Haag
www.stylesacademy.nl

Neem contact op met
Ben van der Linden
0624870714
info@stylesacademy.nl

Informatie
Locatie:
beide
Prijs:
Capaciteit:
400 lln
Duur:
Onderwijs:
Primair
Voorschool Groep 1 Groep 2 Groep 3 Groep 4 Groep 5 Groep 6 Groep 7 Groep 8
Voortgezet
Praktijkonderwijs PO 1 PO 2 PO 3 PO 4 Vmbo VMBO 1 VMBO 2 VMBO 3 VMBO 4 Havo HAVO 1 HAVO 2 HAVO 3 HAVO 4 HAVO 5 Vwo VWO 1 VWO 2 VWO 3 VWO 4 VWO 5 VWO 6
Speciaal
Schooltijdaanbod van STYLES ACADEMY / STYLES COMPANY / STYLES CONFIDENTIAL
Theater
en meer...
STYLES ACADEMY / STYLES COMPANY / STYLES CONFIDENTIAL