Spot on NDT 2

Nederlands Dans Theater

Dans

Groep: 5-6, 7-8

Neem plaats in de theaterzaal, speciaal voor jou dansen wij Spot on NDT 2. Maar voor het zover is, warmen de dansers hun spieren op. Ondertussen worden alle decorstukken neergezet. Misschien nog één keer oefenen voordat de dansers optreden? Dan is het moment daar: in de zaal wordt het langzaam donker, op het toneel gaan de lampen aan. De voorstelling kan beginnen! Tijdens Spot on NDT 2 zien Haagse leerlingen eerst hoe een choreografie tot stand komt, voordat het stuk voor ze gedanst wordt. Ook krijgen ze de kans om NDT 2 persoonlijk te ontmoeten en samen met hen te dansen. Een dansavontuur waarbij een kennismaking met dans&theater centraal staat.

Aanbieder
Nederlands Dans Theater
Schedeldoekshaven 60
2511 EN Den Haag

Neem contact op met
Desirée Veraart
0708800144
onderwijs@ndt.nl
www.ndt.nl

Beschikbaar

22-04-2021 tot 23-04-2021

Informatie
Lesmateriaal:
Ter voorbereiding op het theaterbezoek krijgen alle klassen een dansworkshop op school en een digitaal lespakket. Meer informatie via NDT. NDT verzorgt voor alle deelnemende scholen kosteloos het busvervoer naar de voorstelling.
Onderwijs:
Primair Toon groepen
Voorschool Groep 1 Groep 2 Groep 3 Groep 4 Groep 5 Groep 6 Groep 7 Groep 8
Speciaal
Prikkelniveau:
Gemiddeld
Komt in aanmerking voor extra gemeentelijke subsidie
Voorstelling op externe locatie(s)
Prijs:
€3,00 p/lln
Capaciteit:
450
Tijdsduur:
50 minuten
Ringleiding aanwezig:
Nee
Rolstoel­toegankelijk:
Nee
Naam en adres:
Zuiderstrandtheater
Houtrustweg 505
2583 WB Den Haag
Extra informatie:
Deze voorstelling vindt plaats op 22 en 23 april in de ochtend en middag. Bij inschrijving kan de school een voorkeursdag en -tijdstip aangeven. De aanbieder informeert de school zelf over de workshops en het lesmateriaal ter voorbereiding op het voorstellingsbezoek. Ook over het busvervoer ontvangt de school verdere informatie rechtstreeks van de aanbieder.