Ik zoek
Wat ga jij dit schooljaar doen met jouw leerlingen?

Cultuuronderwijs op zijn Haags

Cultuuronderwijs op zijn Haags (COH) laat leerlingen cultuur beleven en prikkelt hun verbeelding. Een bezoek aan een tentoonstelling of voorstelling zorgt voor bijzondere ervaringen en ontdekkingen. Zo leren kinderen kennis combineren met andere vaardigheden, zoals creativiteit, samenwerken en kritisch denken. Hun talenten worden zichtbaar en leren wordt nog leuker en uitdagender. Kies uit de 128 projecten in de Haagse Ladekast.

Cultuuraanbod uitgelicht
Cultureel erfgoed
Mediacultuur
Filmhuis Den Haag
Cultureel erfgoed
en meer...
Humanity House
Cultureel erfgoed
Museon

Culturele vorming draagt bij aan het uitgroeien tot volwaardige mensen.

-Jonathan van Montfort
Basisschool De Buutplaats
CultuurSchakel Scholing

Als leerkracht ben je nooit uitgeleerd. Rondom cultuuronderwijs zijn er allerlei interessante cursussen, workshops en netwerkbijeenkomsten.

Naast de Startbijeenkomst COH kun je kiezen uit een aantal workshops, die je praktisch op weg helpen om cultuuronderwijs in jouw klas vorm te geven.
CultuurSchakel helpt je graag om een goede start te maken met Cultuuronderwijs op zijn Haags. De startbijeenkomst COH is bedoeld om het team enthousiast te maken en gaat dieper op de leerlijnen in.
Scholing voor leerkrachten en teams via workshops, cursussen en netwerkbijeenkomsten.

Cultuuronderwijs bij jou op school: CultuurSchakel

Op de website vind je passend cultuuraanbod en leerlijnen voor jouw school. Ook geven we je informatie en inspiratie hoe je cultuuronderwijs leuk, professioneel en echt Haags maakt.

CultuurSchakel helpt te vinden. Meer dan 370 aanbieders, al meer dan 90.000 activiteiten geboekt!