Leerlijnen

De leerlijnen van Cultuuronderwijs op zijn Haags bevatten materiaal voor acht disciplines: Beeldende kunst, architectuur & vormgeving, Cultureel Erfgoed, Dans, Interdisciplinair, Literatuur, Mediacultuur, Muziek en Theater. Voor de thema’s Identiteit, Onze Stad, Utopie en Verhalen is materiaal ontwikkeld dat is afgestemd op het niveau van groep 1-2, groep 3-4, groep 5-6 en groep 7-8. Binnen elk thema zijn in totaal 32 projecten beschikbaar.

Projectoverzicht per thema

Momenteel wordt hard gewerkt aan al deze leerlijnen en deelprojecten. Dat wat nu klaar is, vind je hier op de website onder de verschillende disciplines. Voor een eerste indruk van de thema's kun je kijken in het onderstaande overzicht.

Verken de leerlijnen in de Haagse Ladekast

We hebben de leerlijnen van Cultuuronderwijs op zijn Haags per discipline en thema voor je weergegeven in een eenvoudig zoekoverzicht. Naast discipline en thema kun je ook zoeken op het niveau van de leerlingen. Verken de leerlijnen.

Projectsamenvattingen

In de Haagse Ladekast is bij elk project een korte samenvatting te lezen over wat het project inhoudt. Bekijk hieronder de projectbeschrijvingen per discipline en per thema (pdf).

Per discipline

Per thema