Matchmaker Cultuur Den Haag

Zoek jij subsidie voor een project? Of ben je benieuwd hoe jouw project aansluit bij andere initiatieven? Neem dan contact op met de Matchmaker Cultuur Den Haag: Sherwin Blijd.

Een matchmaker geeft je meer informatie over de regelingen van de fondsen en kan je in contact brengen met de fondsmedewerkers die alles weten over subsidieregelingen. Ook kun je geïnformeerd worden over initiatieven die al bestaan. 

Matchmakers in cultuur is een samenwerking tussen het Fonds Podiumkunsten, het VSBfonds en het Fonds voor Cultuurparticipatie. Zij zien dat voor stedelijke cultuurinitatieven de landelijke fondsen onvoldoende benaderd worden. Er zijn veel mogelijkheden voor subsidie en het is belangrijk dat iedereen daarvan op de hoogte is, ook jongeren en mensen met een biculturele achtergrond. Er zijn in totaal 8 matchmakers in verschillende Nederlandse steden, waaronder Den Haag.

Denk je dat Sherwin jou verder kan helpen? Schroom niet om contact op te nemen. Hij is bereikbaar via sherwin@matchmakerscultuur.nl of zijn LinkedIn-profiel.

Zie ook www.matchmakerscultuur.nl