Geld voor je kunst! op Parkpop

Op 24 juni trekt CultuurSchakel er op uit met Geld voor je kunst!. Dit keer kun je pitchen voor subsidie op het grootste gratis openluchtfestival van Europa: Parkpop.

Is de financiering van jouw culturele project nog niet rond en durf je jouw idee te pitchen voor een jury en publiek? Meld je dan aan en pitch jouw idee tijdens Parkpop! Je krijgt 5 minuten om je idee te pitchen, waarna een korte vragenronde volgt met de jury. De jury bestaat uit: Lionel Grauwde (Level Up), Joeri Gordijn (3voor12) en Conchitta Bottse (Paard). De uitslag ontvang je binnen een week.

Durf jij het aan?!

De pitches vinden plaats in De Centrale op het festivalterrein van Parkpop. Fonds 1818 en PIP Den Haag slaan hier de handen ineen voor de PIP POWER PITCH en CultuurSchakel doet hier met Geld voor je kunst! nog een schepje bovenop. Er is maar plek voor vijf aanvragers, dus wees er snel bij.

Wil je zelf niet pitchen, kom dan kijken! Naast de pitches zie je ook optredens en projecten die eerder subsidie via Geld voor je kunst! ontvingen. Vergeet ook geen bezoek te brengen aan People Stage! CultuurSchakel presenteert hier Haags talent uit elk stadsdeel en van alle leeftijden, met muziek- en dansacts.