06-06-2023

Workshop Ledenwerving waar draait het nu écht om?!

Inhoud

Het eerste deel staat in het teken staan van bewustwording van en inzicht in de rol en betekenis van verenigingen anno 2023. Op een luchtige (en soms ludieke) manier kijken we vanuit verschillende invalshoeken naar de vereniging en ervaren we hoe mensen en externe partijen de vereniging zien en beleven.

Het tweede deel bestaat uit een expertsessie waarbij de aanwezige deelnemers concreet vragen stellen die we met elkaar gaan beantwoorden. Kortom ledenwerving, waar gaat het nu ècht om....?

Wat leer je

  • Je doet kennis en inzicht op met betrekking tot het werven van nieuwe leden en deelnemers.
  • Je leert met beter inzicht te kijken naar de waarde en betekenis van jouw vereniging binnen de lokale culturele omgeving.
  • Je leert meer mensen te enthousiasmeren om mee te doen en hen voor een langere periode te binden.

Voor wie

  • Bestuursleden van verenigingen of stichtingen van Haagse amateurkunstinstellingen
  • Zelfstandige docenten (muziek, theater, dans etc.) die leerlingen of deelnemers willen werven.

Datum en tijd: dinsdag 6 juni van 19.00-21.30 uur
Locatie: Bleyenberg (zaal De Boer) Grote Markt 10 in Den Haag
Begeleiding: Arjan Dunning, bestuurder en coach bij Tactmuziek
Groepsgrootte: max. 20 deelnemers

Aanmelden

Aanmelden kan tot en met donderdag 1 juni, maar wees er snel bij want vol is vol. Om zoveel mogelijk organisaties de kans te geven mee te doen aan de training, laten wij per organisatie twee deelnemers toe. Aan de training zijn geen kosten verbonden.

Nog meer workshops

De maand juni staat in het teken van kennisdeling, want deze maand organiseert CultuurSchakel wel 5 workshops voor het Haagse veld van cultuurbeoefening! Vier van deze workshops organiseerde wij eerder met succes via de Impuls!-regeling. Vanuit onze subsidieregeling is er niet alleen meer subsidie beschikbaar, we ondersteunen het vrijetijdskunstveld ook met deze workshops.

>>Bekijk alle workshops van juni in de agenda