Cantamus Alati - gemengd klassiek koor

Muziek

Scheveningen , www.cantamusalati.nl

Cantamus Alati bestaat uit een leuke groep mensen van jong en oud die met elkaar klassieke werken instudeert. Cantamus Alati bestaat in 2016 zestig jaar!!

Cantamus Alati is een gemengd koor en heeft als doelstelling met elkaar te zingen en daarvan te genieten. Er wordt gedurende het hele jaar toegewerkt naar een concertuitvoering van een aantal stukken.
Wij onderscheiden ons van andere koren door niet altijd de meest voor de hand liggende koormuziek te zingen. Het repertoire bestaat deels uit beroemde klassieke en moderne stukken en deels uit onbekende klassieke werken. Hiernaast doen we geregeld ook andere sociale activiteiten met elkaar. Kom een aantal keer vrijblijvend sfeerproeven op donderdagavond tussen 20:00 en 22:00 uur op de Abbenrboekweg 7 te Den Haag. Projectleden zijn ook van harte welkom!

Het koor Cantamus Alati bestaat uit ongeveer 55 enthousiaste amateurzangers. De muzikale leiding is in handen van dirigent Kees van der Linden en Menno Boogaard is als repetitor aan het koor verbonden.

Waardering aanbieder

Bekijk waardering

Aanbieder
Cantamus Alati - gemengd klassiek koor
Abrikozenstraat 83
2564 VM Den Haag

Ooievaarskorting Ja

Contactpersoon
Inge Duin
0615060956
ingeduin@xs4all.nl