Hagacantare

Muziek

Centrum , www.hagacantare.nl

Wij zijn een gemengd koor met ongeveer 70 leden, dat al sinds 1947 bestaat. Gemengd in diverse opzichten: verschillende stemsoorten (bas, tenor, alt, sopraan), uiteenlopende leeftijden (zo tussen de 30 en 75 jaar) en diverse achtergronden.

Wij repeteren iedere dinsdagavond van 19.45 uur tot 22.15 uur in de Maranathakerk aan de 2de Sweelinckstraat 156 te Den Haag. Ook ons repertoire is gemengd: zowel religieuze als wereldlijke muziek, van middeleeuwen tot heden, met begeleiding of a capella. Wij maken ook regelmatig concertreizen. In 2007 zijn we naar Frankrijk geweest (uitvoeringen in Auxerre en Vézelay) en in 2009 naar Spanje (Barcelona en Figueres). In voorjaar 2014 reisden we naar Oostenrijk en verzorgenden we uitvoeringen in Salzburg (o.a. in de Dom) en Krumau a.d. Donau; in 2015 gaven we concerten in Lille en Reims.Hagacantare staat onder leiding van onze vaste dirigent Danny Nooteboom.
Nieuwe leden zijn bij Hagacantare zeer welkom. Zij kunnen zich op elk moment aanmelden via een van de contactadressen of zich te melden op een van de repetitieavonden: elke dinsdag om 19.45 uur in de Maranathakerk.
Trix Dubbeld, Secretaris van HagacantareNieuwe Parklaan 101A2587 BN Den Haag
www.hagacantare.nl
hagacantare@gmail.com

Je kunt bij ons terecht voor:  koor

Waardering aanbieder

Bekijk waardering

Aanbieder
Hagacantare
Nieuwe Parklaan 101A
2587 BN Den Haag

Ooievaarskorting Nee

Neem contact op met
Trix Dubbeld

hagacantare@gmail.com