ImproBattle

Theater

Escamp , www.improbattle.nl/denhaag

Doe je altijd al een beetje gek? Voelt het alsof je leven een groot toneelstuk is? En ben jij tussen de 13 en 23 jaar? Kom dan een keertje meedoen om te kijken of ImproBattle iets voor jou is.

ImproBattle is theatersport en improvisatietheater voor jongeren van 13 t/m 23 jaar. Bij sommige groepen ligt de leeftijdgrens op 26 jaar (of iets ouder). Het zijn gratis theaterlessen waarbij het doel is sterker in je schoenen te staan doordat je leert improviseren.

Bij ImproBattle maak je met andere jongeren improvisatietheater. Je speelt korte geïmproviseerde scènes die vaak grappig en energiek zijn. Je krijgt je geen script, maar bedenkt het verhaal en de personages ter plekke. Daarbij is samenwerken, durven en goed naar elkaar luisteren erg belangrijk. Bij ImproBattle leer je wat jouw talent is en helpen we je om in je kracht te staan. Je hoeft geen theaterervaring te hebben om met ImproBattle mee te kunnen doen.

Bij ImproBattle leer je wat jouw talent is en helpen we je om in je kracht te staan.

GRATIS

De acteerlessen zijn gratis, maar niet vrijblijvend. Om de theaterlessen te kunnen betalen, geven we voorstellingen en workshops bij scholen, bedrijven en symposia. We vragen jongeren om hierbij mee te doen of te helpen.

MEEDOEN OF KOMEN KIJKEN?

We hebben geen begin- en einddatum. Je hoeft dus niet te wachten op een instroommoment, maar kunt meteen komen kijken of meedoen. Kom je liever niet alleen, dan mag je natuurlijk een vriend, vriendin, broer, zus of begeleider meenemen.

Waardering aanbieder

Bekijk waardering

Aanbieder
ImproBattle
Van Winoxbergestraat 6
2274RR Den Haag

Ooievaarskorting Nee

Contactpersoon
Stichting ImproBattle
0613423944
bram@improbattle.nl