Mama Verhalen Koor

Muziek

Centrum

Wij zijn een multicultureel vrouwenkoor uit Den Haag.

MamaVerhalenKoor 

Het MamaVerhalenKoor is een bijzondere groep vrouwen met verschillende culturele, religieuze en etnische achtergronden. Wekelijks komen zij bij elkaar om samen te zingen en hun ervaringen van afgelopen week met elkaar te delen. Tijdens workshops schrijven de Mama's over thema's uit hun leven. Van deze verhalen worden liedjes gemaakt die de Mama's instuderen onder professionele begeleiding van Marion de Laat. Het MamaVerhalenKoor zingt haar eigen levenslied.

We horen vaak zeggen: "ik kan niet zingen!". Bij het MamaVerhalenKoor kan iedereen meezingen. Wij zijn een open groep, iedereen kan op elk gewenst moment inhaken. Vrouwen die mee willen zingen zijn altijd welkom.                                                                    

Sinds maart 2008 had het koor optredens in buurthuizen, theaters,concertpodia, werkconferenties, verzorgingstehuizen, festivals en als voorlopig hoogtepunt bij de opening van het parlementaire jaar in de Grote Kerk in Den Haag voor leden van de regering en Staten Generaal.

De thuisbasis van het MamaverhalenKoor is de Lukaskerk in de Schilderswijk. Hier, aan Om en Bij 2, komen de koorleden iedere woensdagochtend van 9.30 uur tot 11.30 uur bijeen om te repeteren.

Lijkt het je wat om mee te doen? Voor informatie en of aanmelden kun je contact opnemen met Sonja Pierie: 06-361 753 49 / 070 753 33 79  of stuur een e-mail: nybb@xs4all.nl
Of kom gewoon gewoon eens langs.

Contactpersoon optredens: Marion de Laat, artistiek leider: e-mail: maclaat@xs4all.nl.

IFrame

Waardering aanbieder

Bekijk waardering

Aanbieder
Mama Verhalen Koor
Om en Bij 2
2512 XK Den Haag

Ooievaarskorting Ja

Contactpersoon
Marion de Laat
070-360 34 95
maclaat@xs4all.nl