Martine Knoppert

Beeldende kunst

Escamp , www.martineknoppert.nl

Martine Knoppert, auteur van het naslagwerk 'Glasbewerken' geeft cursussen glasbewerken. Beginners worden via logische stappen begeleid naar zelfstandig werken in een eigen stijl. Gevorderden krijgen regelmatig nieuwe input en kunnen optimaal gebruik maken van alle aanwezige apparatuur van het centrum.

Programma voor seizoen 2017/2018 van glasbewerken bij Antarctica bij Zuid 57.

Net als vorig jaar kunt u op de woensdag terecht van september tot en met juni.

In die periode zijn er 34 lessen van twee uur. U kunt kiezen tussen een les aan het eind van de middag (16.15 - 18.15 uur) of op de avond (19.30 - 21.30 uur). Het is ook mogelijk beide lessen te volgen, u krijgt dan de tweede cursus voor halve prijs. Tegen 21.30 worden de ovens geladen en helpt iedereen met opruimen.

Voor beginners is de lesoptie aan het eind van de middag aan te raden. Dit is vooralsnog rustiger. Via een aantal praktische opdrachten leer je de mogelijkheden kennen. Dan ontstaat er vaak een voorkeur die men zelf gaat uitdiepen. Kom langs om een gratis proefles volgen (op afspraak).

NB per juni 2017 zit de avondcursus vol. Mocht u belangstelling hebben dan zet ik u op een wachtlijst.

Inhoud van de cursus. Bij glasbewerken is fusing de kernbezigheid, bestaand glas in ovens opnieuw versmelten en vervormen. Technieken die je daarbij gebruikt zijn bijvoorbeeld glassnijden en ook zandstralen en slijpen. Om goed te stoken is het ook essentieel om te weten hoe het aparte materiaal glas zich gedraagt.  

Locatie van de cursus. De cursuslocatie voor glasbewerken is gelegen in Escamp en genaamd Zuid 57. Het adres is Zuidlarenstraat 57, een zijstraat van de Leyweg. Bereikbaar met bus 21 en 23 of randstadrail 4 (halte Zuidwoldepad). Er is ook gratis parkeergelegenheid.

Aanmelden en verdere informatie via http://www.martineknoppert.nl/p-cursus-denhaag.htm

Waardering aanbieder

Bekijk waardering

Aanbieder
Martine Knoppert
Voltastraat 34
2517 RN Den Haag

Ooievaarskorting Ja

Neem contact op met
Martine Knoppert
0613411248
info@martineknoppert.nl