Popkoor Pepperoni

Muziek

Segbroek , vokaaltotaal.nl/pepperoni/

Pit en sfeer Pepperoni is een gemengd koor met pit, en bestaat uit zo'n 40 mannen en vrouwen in 6 stemgroepen. Dat levert een stevig geluid en mooie vocale wisselingen.

Kom meezingen! Open repetitie van Popkoor Pepperoni op dinsdag 3 oktober 2017.

Altijd al eens willen meemaken hoe het is om in een popkoor te zingen? Dan is nu je kans! Op dinsdag 3 oktober houdt Popkoor Pepperoni een open repetitie, waaraan iedereen (volwassenen) kan meedoen.

Pepperoni is een swingend popkoor met pit en repeteert iedere dinsdagavond om 20:00 uur in buurtcentrum Copernicus, Daguerrestraat 16 in Den Haag. Vanwege de start van het repetitieseizoen zetten we op 3 oktober 2017 de deuren open en dagen je uit het popzingen eens een keer te komen proberen.

Pepperoni zingt popnummers van nu (bijvoorbeeld van Amy Winehouse, Coldplay, Caro Emerald en Mika) en ook een paar gouden ouwe zoals van Bon Jovi, Queen en Fleetwood Mac. Vorig jaar stonden we nog op het grote podium van Paradiso in Amsterdam voor een succesvol optreden tijden het Korenfestival en in april stonden we in het Paard in Den Haag tijdens het Vokaal Totaal Korenfestijn. Verder zingen we op kleinere en grotere festival en staan regelmatig bij instellingen en tehuizen op het podium.

Pepperoni staat onder leiding van dirigent Rik Henning. Vaste begeleider en pianist bij optredens is Raúl Santana.

We heten je graag welkom op de open repetitie op dinsdag 3 oktober 2017 vanaf 19:45 uur in buurtcentrum Copernicus, Daguerrestraat 16 in Den Haag. Om 20:00 uur begint de repetitie en duurt tot 22:00 uur. Als je van plan bent te komen, stuur dan een mailtje met je naam, adres en eventueel je zangervaring en/of je stemgroep naar: pepperoni@vokaaltotaal.nl

Mocht je de smaak te pakken krijgen en lid willen worden, dan zullen we na afloop van de open repetitie, afhankelijk van je vocale bereik en de plek die er op dat moment is in de bijpassende stemgroep, met je bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Waardering aanbieder

Bekijk waardering

Aanbieder
Popkoor Pepperoni
Daguerrestraat 16
2561TT Den Haag

Ooievaarskorting Nee

Neem contact op met
Popkoor Pepperoni
0620423963
pepperoni@vokaaltotaal.nl