Marian Arts

Muziek

Centrum , www.vocesdelmundo.nl

Voces del Mundo is een vierstemmig wereldkoor. Wij zingen volksliederen uit alle delen van de wereld, meestal in de oorspronkelijke taal. Onze dirigent is Oksana Kryuchkova.

De start van Voces del Mundo: in september 2000 zijn we gestart met 12 leden, die nadrukkelijk kozen voor het zingen van wereldmuziek. Het wereldkoor groeide al snel uit tot een gemengd koor met een ledental dat is gestabiliseerd op 30-35 leden. 

Hoewel we menen een laagdrempelig koor te zijn – je hoeft immers geen geschoolde stem te hebben om volksliederen te kunnen zingen – streven we toch naar het steeds verder verbeteren van onze kwaliteit.

Ten minste twee keer per jaar geven we een uitvoering op diverse locaties. Vaak vragen we een dans- of muziekgroep te gast om ons concert een extra dimensie te geven.

Ons repertoire: Voces del Mundo is een wereldkoor. Dat betekent dat wij volksliederen zingen uit alle delen van de wereld. Hierdoor ontstaat een afwisselend repertoire van liefelijke en dromerige liedjes tot strijdbare en ritmische liederen. Bovendien zingen we alle liederen in de taal van het land waar de muziek vandaan komt. 

Waardering aanbieder

Bekijk waardering

Aanbieder
Marian Arts
Emmastraat 55
2595EH Den Haag

Ooievaarskorting Nee

Contactpersoon
Marian Arts
070 3850714
vocesdelmundo1@gmail.com